Avís legal

Identificació

En compliment de les obligacions establertes a la llei 34/2002 LSSICE (Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic), es posa en coneixement que el domini caliurural.com és propietat de:

Fèlix Castanyer Santanach
Plaça Firal, 24
17174 – Sant Feliu de Pallerols
CIF: 46673320H

Marques

En aquesta pàgina es mencionen de forma indirecte i a nivell informatiu alguns termes i logotips, que constitueixen marques registrades per els seus respectius propietaris, no fent-nos responsables de la utilització inadequada que poguessin fer terceres persones respecte a dites marques.

Links

El propietari del web no es fa responsable d’aquelles altres dades, webs o arxius als que sigui possible accedir a través d’enllaços (links) disponibles entre els seus continguts, donat que dites pàgines o arxius objecte d´enllaç són responsabilitat dels seus respectius titulars.

Aquesta pàgina, per tant, ni aprova , ni fa seus els productes, serveis, continguts, informacions, dades, arxius i qualsevol altre material existent a tals pàgines web o arxius i no controla ni, de conformitat amb el que disposa la LSSICE, es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts, dades i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a aquesta pàgina.

En el cas de que un òrgan competent declari la il·licitud de les dades, ordenat la seva retirada o que impossibiliti el accés als mateixos, o s´hagués declarat l´existència de la lesió, i se´ns hagi notificat expressament al corresponent resolució, els enllaços que s´indiquin seran immediatament retirats.

Política de protecció de dades personals

Alguns serveis prestats en aquest Portal contenen condicions particulars específiques en matèria de Protecció de Dades Personals. Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents arxius automatitzats.

Caliurural, com a responsable del fitxer automatitzat, garanteix el ple compliment de la llei 15/1999 LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal).

Aquests fitxers han estat registrats a l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades , tal com ho estipula la llei vigent.

La recollida i tractament de les dades personals te com a finalitat el manteniment de la relació contractual amb Caliurural, així com l’enviament per mitjans tradicionals i electrònics, de informació operativa i comercial atenent als productes i serveis oferts per Caliurural.

Caliurural ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals legalment requerits, i procura instal·lar altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, no obstant, el Usuari deu ser conscient de que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Els Usuaris tenen drets reconeguts i podran exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició, així com a estar informats de les cessions realitzades, contactant amb Caliurural.